Ervaringen van klanten

 1. Een advocaat met verstand van zaken ïk ben blij dat ik u gekozen hebt ik ben er goed vanaf gekomen dankzij u hierbij mijn dank van mij en mijn gezin heel hartelijk bedankt Heer keizer !!!!!!!!!!

 2. SK
  25-09-2016

  Dankzij Johan Keizer ben ik vrijgesproken voor het hebben van een wietplantege.
  Hij had mijn zaak uitstekend voorbereidt en daar komt nog bij dat hij maar een aantal dagen de tijd had om naar mijn zaak te kijken.
  Als er een strafzaak tegen je loopt dan kan ik je Johan Keizer heel erg aanraden.
  Voor mij staat hij op nummer 1 bij het behandelen van strafzaken
  Johan Keizer nogmaals bedankt jij bent een TOP ADVOCAAT voor mij geweest

 3. Ik ben al jaren client bij Mr Keizer.en ik heb alleen maar goede ervaringen met hem.hij heeft zich altijd voor de volle 100% voor mij ingezet bij rechtzaken die er tegen mij liepen en nog lopen.ik zou iedereen willen aanraden als je te maken krijg met de politie (niet alleen voor wiet) je zeker Mr keizer in de arm moet nemen….dan ben je zeker dat je belangen goed worden behartig….

 4. Dankzij Johan Keizer is de verdachtmaking van het houden en aanleggen van een wietplantage teniet verklaard.

  Zijn deskundigheid en kennis zijn bepalend geweest in deze zaak. Ik kan iedereen hem aanraden, daar hij goed naar je luistert en de zaak heel goed heeft voorbereid.

  Mocht ik hem in de toekomst nog nodig hebben of iemand zoekt een deskundige strafrecht advocaat kan ik hem iedereen aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.