De woningbouwvereniging de huurovereenkomst wil opzeggen

Vragen over uw zaak?

Klik hier voor ons uitgebreide formulier
Terug naar overzicht

Wat moet ik doen als de woningbouwvereniging de huurovereenkomst wil opzeggen?

In uw huurcontract is vaak een bepaling opgenomen waarin staat dat het niet is toegestaan om in de woning hennep te telen. Dat lijkt een open deur maar deze bepaling wordt gebruikt om –na ontdekking van een kwekerij- de huurovereenkomst te kunnen opzeggen. Huurders hebben in Nederland namelijk doorgaans een sterke positie, maar dat geldt niet als de woning is gebruikt als kwekerij. In dat geval zal de woningbouwvereniging de rechter kunnen verzoeken te bepalen dat u de woning uit mag worden gezet. Voordat die procedure in gang wordt gezet, wordt u doorgaans uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dat gesprek wordt u verzocht akkoord te gaan met de huuropzegging door het ondertekenen van een opzeggingsovereenkomst. U doet er goed aan –voorafgaand aan dat gesprek- met een advocaat te overleggen. In sommige gevallen kan een uitzetting namelijk worden voorkomen (bijvoorbeeld als de kwekerij een geringe omvang heeft en er andere belangen in het spel zijn zoals minderjarige kinderen).

Referenties

mr. Keizer is een integer persoon. Heel duidelijk in z'n uitleg over procedures. Goed te begrijpen. No nonsense. Uit zijn eerste woorden spreekt duidelijk zijn vakkennis uit. Is vriendelijk, geduldig en betrouwbaar. Komt afspraken na. Ik dacht dat ik in mijn zaak geen advocaat nodig had. Gelukkig mr. Keizer ingeschakeld. Een veilig gevoel zo iemand naast je. Ik wil bij deze mr Keizer van harte aanbevelen. Verder wens ik mr. Keizer veel succes met zijn advocatenpraktijk.
Greg C - 25 november 2014
ben zeer tevreden,speciaal over ons eerste contact over acuut mondeling een afspraak op u kantoor, elke keer een symphatiek gesprek
Krottje - 31 december 2013
Op het allerlaatste moment ben ik van advocaat veranderd omdat ik in de eerste geen vertrouwen had. Na telefonisch kontakt had ik gelijk het gevoel dat ik met een advocaat te doen had die van aanpakken weet. Hij gaf mij gelijk goed advies en was direct na mijn aanhouding op het politie buro. Het pleidooi zag er goed uit zoals mijn feit gedaan was. Hij had de stukken van de tegen partij goed gelezen. Johan Keizer heeft mij als mens benaderd en behandeld...en niet uit de hoogte zoals sommige advocaten kunnen doen. Mens gericht persoon. Een fijn persoon om mee te praten. Duidelijk zonder franje.
Henk - 31 december 2013
Top!!!! duidelijk en kreeg altijd snelle antwoorden ik zou altijd jullie aanraden en als ik in toekomst ooit nog advocaat nodig heb zeker bij uw kantoor
Janine - 31 december 2013
Ik werd door het OM beschuldigd van een zaak waar ik niets mee te maken had. Mijn advokaat dhr Keizer heeft mij toen goed geadviseerd een bijgestaan tijdens deze voor mij moelijke tijd ,ik bleef altijd vertrouwen houden in de heer Keizer. Mocht ik in de toekomst ooit weer in de problemen komen dan raadpleeg ik zeker ,,mijn,, advokaat dhr Keizer weer, omdat ik vertrouwen heb in zijn deskundigheid een zijn persoonlijke inzet.
Robert - 31 december 2013
  • KKNM Advocaten
  • Prof. Tulpstraat 16
  • 1018 HA Amsterdam
  • Tel: 020 530 1440 (vraag naar Johan Keizer)
  • Email: keizer@kknm.nl
  • Spoedgevallen: 06 20 44 68 60