Wie zijn wij?

Johan Keizer

Wietplantage-opgerold.nl wordt geleid door mr. Johan Keizer. Johan Keizer is al meer dan vijftien jaar strafrechtadvocaat (en lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten) en heeft zich gespecialiseerd in opgerolde hennepkwekerijen.

Samen met mr. Lois Snel behandelt mr. Johan Keizer meer dan 100 hennepgerelateerde straf- en ontnemingszaken per jaar!

Kennis en ervaring in hennepzaken

De advocaten van Wietplantage-opgerold.nl weten alles van hennepzaken (de wetgeving, rechtspraak en alle tips & tricks!) en daardoor krijgt u altijd het beste resultaat voor de scherpste prijs!

Waarom zou u kiezen voor Wietplantage-opgerold.nl?

Kunt u de advocaten van Wietplantage-opgerold.nl niet betalen? Geen probleem! Wij helpen u altijd op weg door u (op deze website of tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek) alle informatie te geven (inclusief tips & tricks!) die u nodig hebt om tot een goed resultaat te komen. Aarzel daarom niet en vul het contactformulier in of geef ons een belletje! Dat (kennismakings)gesprek kan telefonisch, in persoon of op afstand (via Teams, Zoom, Facetime of Whatsapp beeldbellen!). U hoeft hier nooit voor te betalen! Wij zullen u altijd helpen op de één of andere manier. Of dat nu het voorbereiden van uw verdediging is (en het begeleiden en ondersteunen tijdens de rechtszaak) óf het geven van informatie op deze website zodat u de verdediging zelf kunt voeren.

Kosten gespecialiseerde hennepadvocaat

Overigens, de Nederlandse Overheid biedt verdachten met een laag inkomen de mogelijkheid om (via hun voorkeursadvocaat) subsidie aan te vragen. Dit wordt gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd (pro deo). U komt in aanmerking voor subsidie als uw inkomen lager is dan € 28.600 bruto per jaar (of € 40.400 als u samenwonend bent of een éénoudergezin). In dat geval betaalt u slechts een geringe “eigen bijdrage”.

Wat zeggen onze cliënten?

Als u ervan overtuigd bent geraakt dat wij u kunnen helpen, schroom dan niet en vul het contactformulier in op deze website en u wordt dezelfde dag teruggebeld door één van onze advocaten! Bent u nog niet (helemaal) overtuigd? Lees dan de reviews van onze cliënten bovenaan de homepage!

Wij vinden altijd een manier op u te helpen!

Wietplantage-opgerold.nl is onderdeel van:

KKNM Advocaten

Prof. Tulpstraat 16, 1018 HA Amsterdam.
Tel: 020 530 1440 (vraag naar Johan Keizer)
Fax: 020 530 1449
E-mail: keizer@kknm.nl
Spoedgevallen: 06 20 44 68 60

Let op! Het kantoor van wietplantage-opgerold.nl is gevestigd in Amsterdam, maar wij staan cliënten bij in alle rechtbanken en gerechtshoven van Nederland!