Terug naar het overzicht

Wat kan een advocaat voor u betekenen bij een opgerolde wietplantage?

Is een advocaat (altijd) nodig?

In het strafrecht is het niet verplicht om een advocaat in te schakelen. In hennepzaken is het echter wel verstandig omdat een (gespecialiseerde) strafrechtadvocaat het verschil kan maken. De advocaten van wietplantage-opgerold.nl adviseren u vanaf het moment van ontdekking tot en met de zitting bij de rechter. Wij adviseren u wat te doen en vooral wat niet te doen. En dat laatste is vooral van belang voorafgaand aan het verhoor bij de politie. Daarom bieden de advocaten van wietplantage-opgerold.nl u een gratis en vrijblijvend eerste gesprek aan waarin u al uw vragen kwijt kunt en u wordt direct geadviseerd over de te voeren verdedigingsstrategie.

Wat gaat de advocaat voor mij doen?

Na ontvangst van het dossier van het Openbaar Ministerie controleren wij of de politie haar werk goed heeft gedaan en geen vormfouten heeft gemaakt. Als dat wel het geval is kan dat namelijk grote consequenties hebben voor uw zaak (bijvoorbeeld als er sprake is van onrechtmatig binnentreden in uw woning). In dat geval kan de rechter de zaak naar de prullenmand verwijzen (niet-ontvankelijkheid Openbaar Ministerie) of de vondst van de wietplantage van het bewijs uitsluiten of u een lagere straf opleggen. Ook zorgen onze advocaten ervoor dat de ontnemingsmaatregel (zie blog 1: Ontnemingsmaatregel of Pluk-ze) zoveel mogelijk wordt beperkt.

Omdat de advocaten van wietplantage-opgerold.nl veel ervaring hebben kunnen wij de kosten beperkt houden. Graag informeren wij u daarover geheel vrijblijvend in een eerste (gratis) gesprek. Komt u in aanmerking voor pro deo, dan vragen wij dat voor u aan.

Hebt u naar aanleiding van deze blog nog vragen? E-mail mij naar keizer@kknm.nl of bel 06-20446860.

Vragen over uw zaak?

    Heeft u al een dagvaarding ontvangen? Vul dan het uitgebreide contactformulier in