Wietplantage opgerold

Mijn wietplantage is opgerold. Wat moet ik doen?

Allereerst: blijf kalm. Voor ieder probleem is een oplossing. Heeft er een inval plaatsgevonden in uw woning of bedrijfspand? Heeft u een nieuw slot op de deur aangetroffen of heeft u een andere prangende vraag over een opgerolde wietplantage? Neem dan nu snel contact met ons op voor GRATIS advies. Ook pro deo mogelijk! Bij SPOED bel dan: 06 20 44 68 60.

Belangrijk is dat u de politie nooit toestemming verleend voor het binnentreden in uw woning. U hebt namelijk het recht om te weigeren, gebruik dat recht! Pas als de politie een “machtiging binnentreden woning zonder toestemming” (ook wel huiszoekingsbevel genoemd) kan tonen, laat u ze binnen. Verder is belangrijk dat u nooit een verklaring aflegt zonder eerst met een (gespecialiseerde) strafrechtadvocaat te hebben overlegd.

Als u thuis bent tijdens de inval door de politie, wordt u (in de meeste gevallen) ook aangehouden. Iedere aangehouden verdachte heeft het recht, voorafgaand aan het eerste verhoor, een advocaat te raadplegen (=consultatierecht). Maak daar gebruik van! U mag op dat moment altijd de naam van mr. Johan Keizer noemen. Hij zal dan contact met u opnemen.

Als u hennepkwekerij is opgerold door de politie en u bent níet thuis, zal het slot van de deur zijn geforceerd. Meestal vindt u op de voordeur een bericht dat u de sleutel van het nieuwe slot op het politiebureau kunt ophalen. Ook in dat geval is het belangrijk dat u met een advocaat overlegt vóórdat u naar het bureau gaat zodat u weet wat u wel (en vooral niet) moet doen en zeggen. U mag daarvoor altijd contact opnemen met mr. Johan Keizer van Wietplantage-opgerold.nl (0620446860). Hij zal u dan ter plaatse adviseren.

Wietplantage advocaat

Heeft u al een dagvaarding ontvangen omdat u verdachte bent van een wietkwekerij die is opgerold? Wij helpen u dan direct! Dan kunt u ook hier ons uitgebreide formulier invullen. De straffen voor een wietplantage kunnen verschillen. Zoekt u een wiet advocaat die u zo goed mogelijk en snel helpt? Neem dan contact met de gespecialiseerde wietkwekerij advocaat. Eerste intake gesprek is altijd gratis! Als u de telefoon niet graag zelf oppakt en/ of het liever via een e-mail communiceert, is dat geen probleem. U wordt dan vaak dezelfde dag nog teruggebeld of gemaild. Na het eerste contact maken wij een vlugge inschatting van de zaak. Hierna ontvangt u direct gratis en vrijblijvend advies hoe te handelen!

Referenties

mr. Keizer is een integer persoon. Heel duidelijk in z'n uitleg over procedures. Goed te begrijpen. No nonsense. Uit zijn eerste woorden spreekt duidelijk zijn vakkennis uit. Is vriendelijk, geduldig en betrouwbaar. Komt afspraken na. Ik dacht dat ik in mijn zaak geen advocaat nodig had. Gelukkig mr. Keizer ingeschakeld. Een veilig gevoel zo iemand naast je. Ik wil bij deze mr Keizer van harte aanbevelen. Verder wens ik mr. Keizer veel succes met zijn advocatenpraktijk.
Greg C - 25 november 2014
ben zeer tevreden,speciaal over ons eerste contact over acuut mondeling een afspraak op u kantoor, elke keer een symphatiek gesprek
Krottje - 31 december 2013
Op het allerlaatste moment ben ik van advocaat veranderd omdat ik in de eerste geen vertrouwen had. Na telefonisch kontakt had ik gelijk het gevoel dat ik met een advocaat te doen had die van aanpakken weet. Hij gaf mij gelijk goed advies en was direct na mijn aanhouding op het politie buro. Het pleidooi zag er goed uit zoals mijn feit gedaan was. Hij had de stukken van de tegen partij goed gelezen. Johan Keizer heeft mij als mens benaderd en behandeld...en niet uit de hoogte zoals sommige advocaten kunnen doen. Mens gericht persoon. Een fijn persoon om mee te praten. Duidelijk zonder franje.
Henk - 31 december 2013
Top!!!! duidelijk en kreeg altijd snelle antwoorden ik zou altijd jullie aanraden en als ik in toekomst ooit nog advocaat nodig heb zeker bij uw kantoor
Janine - 31 december 2013
Ik werd door het OM beschuldigd van een zaak waar ik niets mee te maken had. Mijn advokaat dhr Keizer heeft mij toen goed geadviseerd een bijgestaan tijdens deze voor mij moelijke tijd ,ik bleef altijd vertrouwen houden in de heer Keizer. Mocht ik in de toekomst ooit weer in de problemen komen dan raadpleeg ik zeker ,,mijn,, advokaat dhr Keizer weer, omdat ik vertrouwen heb in zijn deskundigheid een zijn persoonlijke inzet.
Robert - 31 december 2013
  • KKNM Advocaten
  • Prof. Tulpstraat 16
  • 1018 HA Amsterdam
  • Tel: 020 530 1440 (vraag naar Johan Keizer)
  • Email: keizer@kknm.nl
  • Spoedgevallen: 06 20 44 68 60