Mijn wietplantage is opgerold. Wat moet ik doen?

Allereerst: blijf kalm. Voor ieder probleem is een oplossing. Heeft er een inval plaatsgevonden in uw woning of bedrijfspand? Heeft u een nieuw slot op de deur aangetroffen of heeft u een andere prangende vraag over een opgerolde wietplantage? Neem dan nu snel contact met ons op voor GRATIS advies. Ook pro deo mogelijk! Bij SPOED bel dan: 06 20 44 68 60.

Belangrijk is dat u de politie nooit toestemming verleend voor het binnentreden in uw woning. U hebt namelijk het recht om te weigeren, gebruik dat recht! Pas als de politie een “machtiging binnentreden woning zonder toestemming” (ook wel huiszoekingsbevel genoemd) kan tonen, laat u ze binnen. Verder is belangrijk dat u nooit een verklaring aflegt zonder eerst met een (gespecialiseerde) strafrechtadvocaat te hebben overlegd.

Als u thuis bent tijdens de inval door de politie, wordt u (in de meeste gevallen) ook aangehouden. Iedere aangehouden verdachte heeft het recht, voorafgaand aan het eerste verhoor, een advocaat te raadplegen (=consultatierecht). Maak daar gebruik van! U mag op dat moment altijd de naam van mr. Johan Keizer noemen. Hij zal dan contact met u opnemen.

Als u hennepkwekerij is opgerold door de politie en u bent níet thuis, zal het slot van de deur zijn geforceerd. Meestal vindt u op de voordeur een bericht dat u de sleutel van het nieuwe slot op het politiebureau kunt ophalen. Ook in dat geval is het belangrijk dat u met een advocaat overlegt vóórdat u naar het bureau gaat zodat u weet wat u wel (en vooral niet) moet doen en zeggen. U mag daarvoor altijd contact opnemen met mr. Johan Keizer van Wietplantage-opgerold.nl (0620446860). Hij zal u dan ter plaatse adviseren.

Wietplantage advocaat

Heeft u al een dagvaarding ontvangen omdat u verdachte bent van een wietkwekerij die is opgerold? Wij helpen u dan direct! Dan kunt u ook hier ons uitgebreide formulier invullen. De straffen voor een wietplantage kunnen verschillen. Zoekt u een wiet advocaat die u zo goed mogelijk en snel helpt? Neem dan contact met de gespecialiseerde wietkwekerij advocaat. Eerste intake gesprek is altijd gratis! Als u de telefoon niet graag zelf oppakt en/ of het liever via een e-mail communiceert, is dat geen probleem. U wordt dan vaak dezelfde dag nog teruggebeld of gemaild. Na het eerste contact maken wij een vlugge inschatting van de zaak. Hierna ontvangt u direct gratis en vrijblijvend advies hoe te handelen!

Waarom Wietplantage Opgerold?

24/7 bereikbaar
Actief in heel Nederland!
Pro Deo mogelijk
18 jaar ervaring

Vragen over uw zaak?

    Heeft u al een dagvaarding ontvangen? Vul dan het uitgebreide contactformulier in