Het kan zijn dat u twijfelt vanwege de kosten. Dat is echter niet nodig. Het eerste (advies)gesprek is altijd GRATIS.

Als wietplantage-opgerold.nl ook daadwerkelijk op uw verzoek werkzaamheden voor u gaat verrichten, kunnen wij uw zaak in de meeste gevallen behandelen op basis van zogenaamde “gesubsidieerde rechtsbijstand” (pro deo). Dit houdt in dat de overheid het overgrote deel van de kosten voor haar rekening neemt.

U komt in aanmerking voor pro deo als uw inkomen lager is dan € 31.100,- (voor alleenstaanden) of € 44.000,- (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). U bent in deze gevallen slechts een door de overheid verplicht gestelde “eigen bijdrage” verschuldigd. Wietplantage-opgerold.nl kan u hierover verder geheel vrijblijvend informeren.

Als uw inkomen hoger is dan het hierboven genoemde bedrag zal wietplantage-opgerold.nl u een voorstel doen rekening houdende met uw financiële draagkracht. Pas als u akkoord gaat met dit voorstel zal wietplantage-opgerold.nl daadwerkelijk werkzaamheden voor u gaan verrichten. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

NB: Zit u gedetineerd? Dan is onze rechtsbijstand geheel GRATIS! In dat geval bent u ons zelfs geen “eigen bijdrage” verschuldigd! Wij nemen contact op met uw huidige raadsman of -vrouw en regelen de overname.

Waarom Wietplantage Opgerold?

24/7 bereikbaar
Actief in heel Nederland!
Pro Deo mogelijk
18 jaar ervaring

Vragen over uw zaak?

    Heeft u al een dagvaarding ontvangen? Vul dan het uitgebreide contactformulier in