Neem contact op

Over Johan Keizer

Wietplantage-opgerold.nl wordt geleid door mr. Johan Keizer. Johan Keizer is al meer dan 18 jaar strafrechtadvocaat (en lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten) en heeft zich gespecialiseerd in opgerolde hennepkwekerijen.

Kennis en ervaring in hennepzaken

De advocaten van Wietplantage-opgerold.nl weten alles van hennepzaken (de wetgeving, rechtspraak en alle tips & tricks!) en daardoor krijgt u altijd het beste resultaat voor de scherpste prijs!

Waarom zou u kiezen voor Wietplantage-opgerold.nl?

Kunt u de advocaten van Wietplantage-opgerold.nl niet betalen? Geen probleem! Wij helpen u altijd op weg door u (op deze website of tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek) alle informatie te geven (inclusief tips & tricks!) die u nodig hebt om tot een goed resultaat te komen. Aarzel daarom niet en vul het contactformulier in of geef ons een belletje! Dat (kennismakings)gesprek kan telefonisch, in persoon of op afstand (via Teams, Zoom, Facetime of Whatsapp beeldbellen!). U hoeft hier nooit voor te betalen! Wij zullen u altijd helpen op de één of andere manier. Of dat nu het voorbereiden van uw verdediging is (en het begeleiden en ondersteunen tijdens de rechtszaak) óf het geven van informatie op deze website zodat u de verdediging zelf kunt voeren.

Pro deo Wiet Advocaat

Overigens, de Nederlandse Overheid biedt verdachten met een laag inkomen de mogelijkheid om (via hun voorkeursadvocaat) subsidie aan te vragen. Dit wordt gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd (pro deo). U komt in aanmerking voor subsidie als uw inkomen lager is dan € 30.000 bruto per jaar (of € 42.400 als u samenwonend bent of een éénoudergezin). In dat geval betaalt u slechts een geringe “eigen bijdrage”.

Kosten Gespecialiseerde Wiet Advocaat

Komt u niet voor pro deo in aanmerking? In dat geval doen wij u een passend financieel voorstel op basis van een uurtarief of een vaste prijs. Pas als u akkoord bent gegaan met dit (schriftelijke) voorstel worden onze werkzaamheden bij u in rekening gebracht. U loopt dus geen enkel financieel risico door contact met ons op te nemen!

Vragen over uw zaak?

    Heeft u al een dagvaarding ontvangen? Vul dan het uitgebreide contactformulier in